Avainsanat

, , ,

Kesä on hyvää vauhtia alkanut, mutta minkälainen on kesävaatteiden laita? Oma vaatekaappi tuntuu vieläkin melko talviselta ja tummalta, vaikka raskaimmat vaatteet on siirretty sivuun ja kevyet kesävaatteet on siirretty esille. Mikäli sinulla ja ystävilläsi on ollut samanlaisia mietteitä omien vaatekaappienne suhteen, niin suosittelen teitä avaamaan kalenterit ja sopimaan yhteisen shoppailuillan VILA -liikkeessä! VILA Private Shopping Night on tapahtuma, jolloin liike ja sen ammattitaitoiset myyjät ovat täysin teidän käytettävissänne! Ilta alkaa kuohuvalla ja pienellä trendikatsauksella, joka herättelee mukavasti osallistujien makunystyröitä liikkeestä löytyvistä tuotteista. Tämän jälkeen päästetään kaikki keräämään vino pino tuotteita sovituskoppiin, joita sitten yhdessä kaveriporukan kanssa fiilistellään. Niin, ja kukaan ei varmastikaan pane pahakseen sille, että tapahtuman ajan liikkeen kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -15%?!

Osallistuin tämän kuun alussa ystäväni järjestämään shoppailuiltaan, ja täytyy sanoa, että ajankohta shoppailuillalle oli aivan täydellinen, sillä nyt liikkeissä on vaikka mitä herkullisia kesämekkoja ja muita keveitä tuotteita juhlia ja hellepäiviä varten. Ja kyllähän osallistuneilta lähti mukaan muun muassa juhlamekkoja kesän juhliin parikin kappaletta! Illan jälkeen tein vielä pientä tutkimusta tiedustellen osallistuneilta mikä heitä VILAn shoppailuillassa erityisesti viehättää. Jokainen vastaaja totesi, että shoppailuillassa tulee kokeiltua vaatteita, joita ei normaalissa shoppailutilanteessa valitsisi mukaansa sovitukseen. Ilta tuo myös uusia ideoita ja inspiraatiota pukeutumiseen, lisäksi se on kiva tapa viettää aikaa hyvällä porukalla.

Tässä vielä muutamat fiiliskuvat illalta, jotka pitävät sisällään myös illan suosituimman ja ehkä myös ostetuimman tuotteen:
VPS-1689VPS-1692VPS-1696VPS-1825VPS-1698VPS-1706VPS-1715

VILA Lahden ihana Krista esittelemässä tämän hetkisiä trendejä:
VPS-1725VPS-1763VPS-1772VPS-1834

Viime shoppailuillassa suosikeiksi nousivat päällystetyt vicommit -housut kun puolestaan tämän illan suosikiksi nousi tämä Viran rib s/l dress ovh 39,95€. Alkuun mekko sai kummoksuvia katseita, mutta sovituksessa mekko osoittautui täydelliseksi, sillä toispuoleinen rypytys muovasi vartalosta tiimalasimaisen!

VPS-1815VPS-1845

Aiempia Private Shopping -kokemuksia voitte lukea täältä ja mikäli tämänlainen shoppailuilta kävi kutkuttamaan, niin kipaisehan VILA -liikkeeseen ja sopikaa yhdessä myyjän kanssa ilta tälle pienelle shoppailuhetkelle!

Mainokset