Avainsanat

, , , , , , ,

Monesti vaatteet ovat näytelleet pääroolia postauksissa, mutta tällä kertaa unohdamme vaatepuolen kokonaan sukeltaen asusteiden maailmaan. Onhan asusteet usein asun viimeistelevä tekijä, joten miksi niille ei voisi välillä pyhittää ihan oman postauksen!

Seuraavaksi hieman maistiaisia VILA -liikkeistä löytyvistä asusteista: ACC-1364Huivi PIECES Pctekla long scarf ovh 19,95€ / Tuubihuivi PIECES Lix tube scarf ovh 12,95€ / Tuubihuivi Pctinimo tube scarf ovh 12,95€

Huiveissa nähdään tänä keväänä iki-ihanaa kukkaprinttiä ja vaaleita sävyjä. Malliltaan huivit pääasiallisesti ovat tuubimaisia, jolloin huivi on helppo sujauttaa kaulaan ja vaikka meno olisikin kova, pysyy huivi valumatta ja putoamatta menossa mukana. :)

ACC-1385Vyö PIECES Vibs leather tie waist belt ovh 26,95€ sävyt Elephant skin, Mineral Red & Camel

Tinny -mekon lisäksi yksi ehdottomista lemppareistamme on tämä PIECESin Vibs -nahkavyö, sillä se on ihanan monikäyttöinen ja pitkäikäinen materiaalinsa ansiosta. Ruskean eri sävyiset versiot ovatkin aiemmilta vuosilta mustan tapaan tuttuja, mutta marjapuuron värinen ja harmaa ovat tämän kevään uutuusvärit.

ACC-1396Ruskea mokkalaukku PIECES Pcmacca suede crossover ovh 54,95€ / Hapsulaukku Pcbea suede bag ovh 89,95€

ACC-1406PIECES Pctrixie travel purse ovh 26,95€ / PIECES Pctara leather small cross over bag ovh 59,95€

Laukuissa nähdään nahkaa ja ruskean eri sävyjä. Isommissa laukuissa suositaan mokkanahkaa, joka tuo hapsujen lisäksi mukavan boheemia henkeä. Pienissä laukuissa pinta on siloisempi.

ACC-1427PIECES Pchogan brushed earring ovh 3,95€ / PIECES Miebe metallic earpin ovh 4,95€

ACC-1438Valkohopeinen kaulakoru PIECES Pcbilimo necklace ovh 16,95€ / Sulkakaulakoru PIECES Pctron long necklace ovh 12,95€ / Kaksiosainen kaulakoru Pcdannia long necklace ovh 19,95€

Korvakorut ovat pieniä ja väriltään niin kultaisia kuin hopeita. Kaulakoruissa ketjulla saa olla reilusti pituutta ja erilaisilla pinnoilla ja korukivillä tuodaan lisänäyttävyyttä koruun.

Huom. valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Mainokset