Avainsanat

, , , , ,

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Maaliskuu on vihdoin korkattu ja sehän tarkoittaa sitä, että kohta voi virallisesti todeta kevään olevan täällä. Kevät tuo myös mukanaan sen kivan puolen, että talven tummat ja paksut takit vaihtuvat ohuisiin ja hieman värikkäämpiin versioihin. Jos sinulla ei vielä ole kevättakkia tai haluaisit päivittää vanhoja takkeja uusilla, niin pistähän mietintään nämä seuraavat kaksi takkia, jotka ovat tämän kevään kaksi VILAn must have -takkia!

SJ-0290Takki VILA Visammy short jacket ovh 59,95€ / T-paita Vidreamers pure t-shirt ovh 16,95€ / Housut OBJECT Objlinea sweat pant ovh 49,95€ / Huivi PIECES Pctanlis tube scarf ovh 12,95€

Ensimmäisenä esittelyssä on Visammy short jacket, joka näkyi myös ihastuttavan Annika O:n päällä VILA New Arrivals -katalogissa. Tätä kauan odotettua ja himottua takkia saa väreissä snow white, black, total eclipse, pink sand ja kuvan pale banana. Tuo vaaleankeltainen oli niin herkullisen värinen, että se ansaitsi paikan vaatekaappini ensimmäisenä keltaisena tuotteena!

SJ-0434Takki VILA Vicory coat ovh 69,95€ / T-paita Vidreamers pure t-shirt ovh 16,95€ / Housut OBJECT Objlinea sweat pant ovh 49,95€ / Laukku PIECES Pcmacca leather cross over bag ovh 54,95€

Toisena esittelyssä on Vicory -takki, joka myöskin on tuttu New Arrivals -katalogista. Tästä takista puolestaan löytyy värit black, total eclipse, coral pink ja kuvan moonbeam.

Löytyykö jo joltain teistä jompikumpi tai kummatkin näistä ihanista takeista? :)

Huom. tuotteiden valikoima ja värilajitelma vaihtelee liikkeittäin.

Mainokset