Avainsanat

, ,

Lumista sunnuntaita kaikille!

Olen aloittanut kokoamaan samanlaista koostetta tulevan kevään trendeistä kun minkä tein alkusyksystä VILAn, PIECESin ja OBJECTin syksyyn liittyen. Jo nyt voin sanoa, että mokka ja raita ovat kaksi vahvasti näkyvää trendiä, ja alla oleva Vitinny -tuoteperhe kiteyttääkin hauskasti nämä kaksi edellä mainittua trendiä, jotka tulevat olemaan vahvasti esillä liikkeidemme tuotevalikoimissa nyt keväällä. Kuvasta löytyy myös keskiviikkona julkaistu katalogimme, jonka toivottavasti teistä mahdollisimman moni on jo kotouttanut!

Tinny_mix-9869
Housut VILA Vitinny mix pant ovh 29,95€ / Paita VILA Vitinny mix top ovh 26,95€ / mekko VILA Vitinny mix dress ovh 34,95€

Raitapaita ja farkut ne yhteen sopii, mutta niin yhdistelmä toimii myös toisinpäin, eli yhdistä raitahousuihin farkkupaita! Facebookissa ja Instagramissa olettekin varmasti bonganneet Tinny -mekon konjakinvärisillä pu-taskuilla, ja nyt valikoimissa olisi vuorostaan mekko, jossa pehmeiden mokkaisten taskujen lisäksi yläosassa on veikeä mokkainen pala. Aiempi malli on ollut hyvin suosittu ja uumoilen tälle versiolle yhtä kovaa suosiota. Etenkin raitahousuja ollaan kovasti himottu ja kyselty, eli eikun pikaisesti shoppailemaan nämä vaatekaappiin ettet jää näistä paitsi!

Huom. tuotteiden valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Ihanaa sunnuntain jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

 

Mainokset