Avainsanat

, , , , ,

Ihanaa uutta vuotta kaikille! Muistatteko kun alkusyksystä kerroin teille VILAn, PIECESin ja OBJECTin syksyn trendeistä? Postaus koostui kolmesta eri trendistä, joista ensimmäisessä mainittiin boho ja 70 -luku. Nämä seuraavat tuotteet ovat paloja tästä trendistä ripauksella modernisuutta ja talven yksinkertaisia värejä.

objlee_blazer_visoreal_dressHapsublazer OBJECT Objlee blazer ovh 79,95€ / Trikoomekko VILA Visoreal 3/4 sleeve dress ovh 39,95€ / Kaulakoru PIECES Pcolissa necklace ovh 12,95€

Trendikäs mokkahenkinen hapsublazer saa ystäväkseen liikeisiimme uudelleen saapuneen Visoreal -mekon. Samaisesta kuosista on myös saatavana blazer, joten mikäli et ehtinyt näitä alkusyksystä ostaa, niin nyt kannattaa toimia ja nopeasti!

Pcolissa_necklace
objlee_detail

Blazerin hapsut on mahdollista saada helposti pois, joten blazeria voi käyttää myös niinä päivinä kun ei hapsututa.

Objlee_skirtHapsushame OBJECT Objlee skirt ovh 59,95€

Hapsublazerin kanssa samaan tuoteperheeseen kuuluu myös tämä söpö hapsuhame, jota ei voi olla viemättä tanssilattioille, sillä eihän tämä päällä voi olla pyörähtelemättä!

Pcverdiana_bagHapsulaukku PIECES Pcverdiana leather bag ovh 109,95€

Mikäli ajatus hapsuvaatteista tuntuu vielä hieman villiltä, suosittelen aloittamaan tästä nahkaisesta hapsulaukusta. Mukana tulee pitkä olkahihna, joten voit kantaa laukkua kolmella eri tapaa.

Ihanaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Huom. Tuotteiden valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Mainokset