Avainsanat

, , , , ,

Muutama viikko sitten vietimme ystäväni synttäreitä Private Shopping -illan merkeissä VILA Lahdessa. Shoppailuilta kaikkinensa on loistava tapa ottaa irtiotto arjesta, viettää aikaa ystävien kanssa ja sovitella täydessä rauhassa vaatteita. Tämäntyyppiset shoppailuillat järjestetään yleisimmin iltaisin, jolloin VILAn ammattitaitoinen henkilökunta ja liike on täysin teidän käytössänne. Tapahtuman varaamiselle ei tarvitse olla mitään tiettyä perustetta kuten syntymäpäivät tai polttarit, vaan illan voi järjestää myös ihan tyttöjen ilta ajatuksella!

A_IMG_7456

A_IMG_7451

A_IMG_7626

Tapahtuma käynnistetään kuohuvalla, kahden osallistujan stailaamisella ja pienellä trendi-infolla valmiiden asukokonaisuuksien avulla. Stailattavat henkilöt saapuvat liikkeeseen muita osallistujia aikaisemmin ja tarkoituksena on luoda tutusta tyylistä poikkeavat asukokonaisuudet, jotka kuitenkin ovat miellyttävät päällä. Illan aikana saa ja pitää heittäytyä ihan kunnolla, eli kannattaa ehdottomasti sovittaa myös sellaisia vaatteita, joita ei ehkä normaalilla asiointikerralla veisi sovituskoppiin!

A_IMG_7490 Trendit

Ilta sisältää paljon nauruntirskahduksia, lasien kilistelyä, pukukoppien luokse kokoontumista, kuulumisten vaihtoa, pukeutumisneuvontaa ja -vinkkejä sekä ihastelevia kommentteja. Lisähuumaa tuo myös se, että tapahtuman ajan kaikki liikkeen normaalihintaiset tuotteet ovat -15%!

A_IMG_7521A_IMG_7507A_IMG_7565

Mustaa ja kulta – erittäin tyylikäs ja sähäkkä yhdistelmä!

A_IMG_7576A_IMG_7550

Valintoja, valintoja…

A_IMG_7602

Illan lopputuloksena on hauskanpidosta ja shoppailusta väsähtänyt, mutta hyvin iloinen naisjoukko VILAn kauppakassit kädessä. Meidän 10 hengeen ryhmästä kaikkien paitsi kahden ostoskassiin päätyi VILAn Vicommit coated -farkut, jotka muuten olivatkin yksi illan kovimmista puheenaiheista niiden mukavuutensa vuoksi. Nämä kaksi henkilöä, jotka eivät päätyneet Vicommit -farkkuihin, löysivät kasseistaan leveälahkeiset farkut – vau!

Mikäli kiinnostus Private Shopping -illan järjestämiseen heräsi, niin tarkempia tietoja tapahtumasta saat TÄÄLTÄ. Itse en voi kuin suositella!

Mainokset