Avainsanat

, , , ,

Jo jokin aika sitten yksi lukijoista toivoi saavansa vinkkejä mitä kaikkea maxihameen kanssa voisi yhdistää. Kieltämättä se ei ole ehkä kaikista helpoin vaatekappale, mutta kun oppii mitä sen kanssa yhdistää ja miten, voi saada aikaan todella näyttäviä asukokonaisuuksia. Vielä muutama vuosi sitten ihmeteltiin, miten joku saattoi peittää kaiken naisellisuutensa kokopitkään ja putkilomaiseen kangaspalaan. Myös nämä tunnetut lausahdukset: ”turha yrittää, mun päällä ette tuu koskaan näkemää tollasta vaatetta” ja ”siis tällaistako mun pitäis käyttää seuraavana kesänä” naurattavat jälkeenpäin, kun vaatekaupassa sittenkin ihastellaan juuri tuota kyseistä vaatekappaletta.

Riippuen hameen/mekon mallista, kannattaa alaosan kaveriksi testata lähtökohtaisesti lyhyitä tai ”normaalipituisia” yläosia. Tervetulleita ovat kaikki perustopit, t-paidat, neuleet ja pitkähihaiset. Vaikka pituutta löytyisikin, voi yläosan sujauttaa hameen sisään ja vyötäröä saa korostettua vyön avulla.

P5211708_Fotor_Collageaaa

Musta hame VILA Honesty Maxi Skirt 12,95€ / Pusero PIECES Omara Top 16,95€ / Vyö PIECES Sissy Leather Waist Belt 12,95€

P5211708_Fotor_Collageqq

Valkoinen toppi VILA Nicca Top 34,95€ saa ryhtiä vyöllä ja alempaan kuvaan lisätty neule ei ole yhtään hullumpi lisäys, kun toppi näkyy tämän väljän neuleen alta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA P5211708_Fotor_Collagez

Tyylikäs maxihame on myös juhlava kun yläosaksi laittaa hienostuneita ja naisellisia juhla- ja biletoppeja.

Toppi kukkaprintillä VILA Fiesta Strap Top 19,95€

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuubitopit toimivat aina ja hameesta voi saada tarvittaessa mekon, kun yläosa myötäilee tarpeeksi alaosan mallia ja väriä. Tämä tuubitoppi OBJECT Nordström Tube Top 14,95€ löytyy useassa eri värissä, niin raidallisena kuin yksivärisenäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rohkeasti testaamaan yläosia myös mekkojen kanssa! Raidallinen maximekko OBJECT Simple Dress 29,95€ ja sen päällä toppi VILA Ability Tank Top 16,95€.

P5211708_Fotor_Collagecc

Illan viilentyessä farkkurotsit, nahkatakit ja liivit vain rohkeasti ylle! Farkkuliivi VILA Peace Denim Waistcoat 34,95€.

Tuotteiden valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.