Avainsanat

, , , ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamuaurinko kurkkasi kukonlaulun aikaan ikkunasta ja saatteli allekirjoittaneen siristämään silmiä ja maisemia vanhan talon leveämittaiselle ikkunalaudalle. Hetki vei ajatukset helteiseen heinäkuuhun. Poltteleva aurinko ja revitty farkku ja pikaisesti kyhätty kampaus hiuksissa toi mieleeni intiaanikesän. Näin itseni hikikarpalot otsalla viilentämässä olotilaani paperiviuhkalla. Fiilistelin aamua ystäväni seurassa, kesän suosikkijuomalla: basilika-appelsiinivedellä ja Bon Iverilla.

P3190311_Fotor_CollagehippiOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rauhallinen tunnelma oli miltei huvittavalla tapaa harras ja seesteinen. Malttamaton ja odottava tunnelma vaihteli naurunremahduksista biisien hyräilyyn. Mikä voikaan olla virkistävämpää kuin kevään ja kesän odotus. Pilke silmäkulmassa piipahdetaan kampaajalla ja vaateostoksilla, firman keväjuhlissa ja kahviloissa. Tähän aikaan kaikki vain yhtäkkiä näyttää ja tuntuu todella hyvältä !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitsimekko (toimien myös puserona) VILA Femme 3/4 Boatneck Long Top / Farkkuliivi VILA Peace Denim Waistcoat / asusteet PIECES

Sallitaan uudet nilkkurit kenkäkaapissa, pitsimekko ja statementkoru. Uskalletaan yhdistää, käyttää värejä ja nauttia itse siitä, mitä mahdollisuuksia pukeutuminen ja asusteet tuovat arkeen ja juhlaan.

P3190311_Fotor_Collagehippii

Kaulakoru PIECES Elami Necklace / Huivi PIECES Sappas Long Scarf 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitsiä, nyörejä, sulkia, helmiä, kimallusta, kukkia, kiharaa ja turbaanikampausta. Huoleton ja leikkisä, mutta tyylitelty ja naisellinen, kuvaavat osuvasti VILA-tytön tyyliä kesähepeneissä. Tulevat kuukaudet tulevat olemaan blogin puolella pian hyvinkin kesäisiä, koska mallisto elää aina aikaansa edellä. Pukeutumisessa hypätään arkiasuista juhlapukeutumiseen ja festivaaleihin. Innolla odotan, mitä kaikkea pääsenkään tänne toteuttamaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäihmisenä tämä inspiraatiopostaus toteutui lähes täysin spontaanisti. Aamuauringon herättäessä, postauksen mielikuvat vain kipitellivät ajatuksiini ja päätin taltioida fiiliksen tänne blogin puolelle, ilman sen kummempaa miettimättä. Hengitetään syvään, täytetään keuhkot kevään tuoksuilla ja napataan hetkestä kiinni !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mallille jälleen kerran suurensuuret kiitokset !

Mainokset